Problem in Starting Weblogic6 Server

Discussions

EJB programming & troubleshooting: Problem in Starting Weblogic6 Server

  1. Problem in Starting Weblogic6 Server (2 messages)

    hi all
    I installed Weblogic6.
            While starting Weblogic server using startExampleServer, the following message is displayed like "Undeploying EJB Component then Bean Name".
    can any help to solve this problem.


    <Mar 1, 2001 9:26:30 AM GMT+05:30> <Notice> <Management> <Loading configuration file .\config\examples\config.xml ...>
    <Mar 1, 2001 9:26:36 AM GMT+05:30> <Info> <Logging> <Only log messages of severity "Error" or worse will be displayed in thi
    <Mar 1, 2001 9:27:19 AM GMT+05:30> <Notice> <WebLogicServer> <WebLogic Server started>

    Undeploying EJB Component ejb_extensions_readMostly
    <Mar 1, 2001 9:27:19 AM GMT+05:30> <Notice> <WebLogicServer> <SSLListenThread listening on port 7002>
    <Mar 1, 2001 9:27:19 AM GMT+05:30> <Notice> <WebLogicServer> <ListenThread listening on port 7001>
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for jta_ejb_jmsjdbc


    Undeploying EJB Component jta_ejb_jmsjdbc
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_statefulSession


    Undeploying EJB Component ejb_basic_statefulSession
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for cluster_ejb_teller


    Undeploying EJB Component cluster_ejb_teller
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_containerManaged


    Undeploying EJB Component ejb_basic_containerManaged
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_beanManaged


    Undeploying EJB Component ejb_basic_beanManaged
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_subclass


    Undeploying EJB Component ejb_subclass
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_statelessSession


    Undeploying EJB Component ejb_basic_statelessSession


    Undeploying EJB Component ejb_extensions_readMostly
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for jta_ejb_jmsjdbc


    Undeploying EJB Component jta_ejb_jmsjdbc
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_statefulSession


    Undeploying EJB Component ejb_basic_statefulSession
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for cluster_ejb_teller


    Undeploying EJB Component cluster_ejb_teller
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_containerManaged


    Undeploying EJB Component ejb_basic_containerManaged
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_beanManaged


    Undeploying EJB Component ejb_basic_beanManaged
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_subclass


    Undeploying EJB Component ejb_subclass
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_statelessSession


    Undeploying EJB Component ejb_basic_statelessSession


    Undeploying EJB Component ejb_extensions_readMostly
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for jta_ejb_jmsjdbc


    Undeploying EJB Component jta_ejb_jmsjdbc
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_statefulSession


    Undeploying EJB Component ejb_basic_statefulSession
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for cluster_ejb_teller


    Undeploying EJB Component cluster_ejb_teller
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_containerManaged


    Undeploying EJB Component ejb_basic_containerManaged
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_beanManaged


    Undeploying EJB Component ejb_basic_beanManaged
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_subclass


    Undeploying EJB Component ejb_subclass
    [Deployer] : Warning: couldn't find a runtime MBean for ejb_basic_statelessSession


    Undeploying EJB Component ejb_basic_statelessSession


    Thanks in Advance
  2. Problem in Starting Weblogic6 Server[ Go to top ]

    Hi,
    If the weblogic6.0 is properly installed then chek the
    System date N also the system classpath settings.
    It wud work properly
  3. Problem in Starting Weblogic6 Server[ Go to top ]

    Try Reinstalling the Weblogic 6.0 If you still get the same problem, then you might need to check the weblogic classpath etc.