Weblogic Environment Issue

Discussions

EJB programming & troubleshooting: Weblogic Environment Issue

  1. Weblogic Environment Issue (3 messages)

    We are running weblogic 4.5 app server on Sun Solaris
    4500. We are finding this in our server log

    ************************
    serverstat.errjava.lang.UnsatisfiedLinkError: no muxer in shared library path at java.lang.Runtime.loadLibrary(Runtime.java) at java.lang.System.loadLibrary(System.java) at weblogic.socket.PosixSocketMuxer.<init>(PosixSocketMuxer.java:94) at weblogic.socket.SocketMuxer.makeTheMuxer(SocketMuxer.java:178) at weblogic.socket.SocketMuxer.getMuxer(SocketMuxer.java:140) at weblogic.t3.srvr.ListenThread.run(ListenThread.java:257)BalconData Object is trying to be accessed before it was primed

    Any help is appreciated
    Thanks

    Threaded Messages (3)

  2. Weblogic Environment Issue[ Go to top ]

    Sounds like you are missing a native shared library. Try turning nativeIO=false in the weblogic.properties so it doesn't load native libraries, or else fix your library path.
  3. Weblogic Environment Issue[ Go to top ]

    I think it has to do with the JNDI.. Probably you are using the RMI/IIOP.... I am not sure if the weblogic supports the RMI/IIOP or not.. What version of weblogic are you using?
  4. Weblogic Environment Issue[ Go to top ]

    Thanks for the response. We were missing the path for the
    native library in the weblogic startup script and we
    fixed it by adding the library LD_LIBRARY_PATH
    to the script